LEKKER

Assortiment

Tevreden lunchgebruikers die graag terugkomen: dát is ons ultieme streven! Leo op het werk! stelt dan ook alles in het werk om dat resultaat te bereiken. Weinig tot geen commerciële mono-verpakkingen, maar retail producten die aantrekkelijk, origineel en voorzien van een eerlijke productvermelding en prijsaanduiding gepresenteerd worden. Nauwelijks industriële producten maar ambachtelijke lokale lekkernijen! Variatie en afwisseling is de norm! Extra's in de vorm van speciale thema's: dagen die compleet in het teken staan van een bepaald product, seizoen, evenement of actie. Acties die onderdeel uitmaken van het alternatief, innovatief assortiment.

Leo vindt het erg belangrijk om zijn lunchgebruikers dagelijks te verrassen en hun verwachtingspatroon elke keer weer te overtreffen. Het uiteindelijke doel: tevreden lunchgebruikers die graag terugkomen! Dát is de uitdaging waar wij elke dag voor gaan. Fanatiek en met zeer veel enthousiasme!

Kwaliteit

Naast een lekkere en gevarieerde lunch, staat ook kwaliteit bij Leo hoog in het vaandel! Er worden (dag)verse producten gebruikt en op iedere locatie wordt gewerkt volgens de HACCP-richtlijnen. Dit zijn wettelijke richtlijnen voor het veilig werken met voedsel. Daarnaast zijn wij continu bezig met het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Daarom zien wij uw meningen, suggesties en opmerkingen als belangrijke input van ons kwaliteit-managementsysteem. Om de kwaliteit te waarborgen en continu te optimaliseren worden diverse keren per jaar onze kwaliteitssystemen gecontroleerd door interne, maar ook externe specialisten.

Bij de samenstelling van de lunch worden onze lunchgasten actief betrokken. Door middel van Leo's Lunchtip-kaart kan iedereen zijn mening geven: ontbreekt er iets op de lunchtafel? Een goede suggestie? Laat het Leo dan weten! Uiteraard geldt dit ook voor speciale wensen op het gebied van dieet of allergieën! Wensen, opmerkingen of complimenten worden meteen omgezet in acties. Wel zo ongecompliceerd!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube