LEO 's referenties

Wij zijn er razend trots op dat onze opdrachtgevers ons gemiddeld een 8,5 geven (Klanttevredenheidsonderzoek 2014)! Een aantal opdrachtgevers hebben een referentie voor Leo geschreven. Bekijk ook eens Leo’s Partnership filmpje!


Theo Muys – Aim Valley (Hilversum) “Zowel onze nieuwe cateringmedewerkster als Leo op het werk! passen perfect bij de organisatie en onze mensen. Het vormt een prettig en vertrouwd geheel!"

 


Ben Visser – PinkRoccade (Den Bosch)
“Door het concept van ‘gedekte tafels’ is de manier waarop Leo de lunch verzorgt zeer laagdrempelig, de sociale cohesie in het PinkRoccade-team wordt door de Leo-lunch enorm gestimuleerd. De flexibele werkwijze van Leo op het werk! zorgt voor een perfecte fit met onze eigen organisatie."


Mark-Jan Strijkert – Rabobank Flevoland (Lelystad)
“Tijdens het opstartproces is alle zorg rondom de catering voor ons volledig uit handen genomen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Door de actieve rol die Leo inneemt is er ook echt sprake van een samenwerking/ partnership. Ook na de opstartfase is Leo een echte sparringpartner. En het teamlid Chris is in twee woorden te omschrijven; BETROKKEN & BEVLOGEN!”

 


Marjolein van der Mijl – Partou (Vianen)
“‘Ongecompliceerd’ - De betekenis van de O in de naam LEO wordt door Leo op het werk! meer dan waar gemaakt.. Er wordt echt naar ons als lunchgast geluisterd. Aanschuiven aan de gezellig gedekte tafels in ons bedrijfsrestaurant geeft een echt thuisgevoel!"


Karin de Jong – Toshiba (Houten)
„Vanaf het moment dat Leo op het werk! de lunch verzorgt bij Toshiba, heerst er in de lunchruimte echt een huiselijke sfeer. ‘Groot in klein zijn’ is de uitspraak die Leo op het werkt! het beste typeert."

 


Wilfried Brussee – Lexence (Amsterdam)
“Leo op het werk is een non nonsense bedrijf dat precies aanvoelt waar het in ons bedrijf qua catering om draait: een hoogwaardige lunch die voelt alsof je thuis aan het eten bent. Leo op het werk heeft een persoonlijke benadering en is een sparring partner die snapt waar wij als klant voor staan. Als u daar naar op zoek bent, is er geen betere cateraar dan Leo op het werk!”

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube