Leo's teamleden

De hoofdrolspelers bij Leo op het werk! zijn onze teamleden. Zij maken uiteindelijk het verschil op uw locatie: met gevoel voor service en met de passie om iedere dag een gezellige en lekkere lunch te verzorgen. Klantvriendelijkheid staat daarbij als vanzelfsprekend voorop!

De Leo op het werk!-teamleden zijn professionele en enthousiaste mensen met een hart voor gastvrijheid en gezelligheid. Onze teamleden denken mee: hoe kan het beter, wat werkt wel, wat niet? Deze proactieve houding zorgt tevens voor een grote betrokkenheid binnen ons team.  Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en meedenken staan voorop: wij zorgen als frisse cateraar voor een adequate dienstverlening.

Het Leo op het werk!-team staat klaar om ook voor uw organisatie de juiste cateringmatch te zoeken en elke dag een gezellige en (h)eerlijke lunch te verzorgen.

Aandacht

Leo op het werk! besteedt veel aandacht aan het trainen en opleiden van zijn teamleden. We hebben onze eigen interne opleidingen ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op gastvrijheid en veilig werken met voedsel. Tevens werkt Leo op het werk! met een Train de Trainer programma. Onze Team Coördinatoren zijn naast leidinggevenden ook trainer van onze teamleden op locatie. Training on the job! Zo blijven onze teamleden zich voortdurend ontwikkelen.

Naast de betrokkenheid van het team leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht. Dit doen wij op verschillende manieren: een boodschappentas als stimulans, e-learning opleidingen, een kaart en bloemen bij verjaardagen en contact op regelmatige basis. Mensen werken graag bij Leo op het werk!, en dat blijven ze doen: ons teamledenbestand is stabiel. Dat komt door onze bijzondere personeelsaanpak. We hebben een rotsvast vertrouwen in de werking van positieve signalen die de persoonlijke betrokkenheid vergroten.

Bekijk hier het filmfragment Aandacht waarin Monique van Ee uitlegt hoe Leo's team enthousiast blijft!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube