Ongecompliceerd

Administratieportal

Eerlijkheid duurt het langst! Daarom werkt Leo op het werk! met een volledig openboek-contract: geen kickbacks, ondoorzichtelijke commissies en vooral geen kleine lettertjes…

Leo is transparant in de wijze waarop hij zijn geld verdient: een vast percentage over de kosten wordt gehanteerd als brutomarge. Vooraf vastgesteld en voor u als relatie volledig te volgen in onze transparante online administratieportal. In deze portal heeft iedere lunchlocatie toegang tot alle eigen gegevens; er wordt helder weergegeven waar het geld naar toe gaat. Zo blijft de Leo-lunch ook vooral uw ‘eigen’ lunch. Van contract tot factuur, alles is inzichtelijk. Wanneer u maar wilt en waar u ook bent, u beschikt altijd over recente management informatie. Wel zo ongecompliceerd.

Leo is méér!

Wij zijn niet uitsluitend een leverancier van lunches, maar wij denken ook met u mee! Of het nu gaat om de invulling van het restaurant of om een speciale thema actie voor uw medewerkers: Leo op het werk! is er voor u en zal u altijd terzijde staan met hulp en advies. Aanvullende wensen zoals een jubileum of borrel verzorgt Leo geheel naar behoefte. Daarnaast is ook de automaten- en vergaderservice zo geregeld.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube