Vacatures / Stages


Wil jij het Leo-team komen versterken? Bekijk dan het filmpje. Lijkt het je wat? Kijk hieronder of er wat voor je bij staat.
Staat er nu niets bij? Wie weet kunnen we in de toekomst wel wat voor elkaar betekenen. Open sollicitaties zijn bij ons daarom ook meer dan welkom!

VACATURES

STAGEPLAATSEN

Werken bij Leo in het kort:

De teamleden van Leo…
•  zijn de visitekaartjes van zowel Leo als de lunchlocatie
•  hebben een passie voor service, gastvrijheid en gezelligheid
•  zijn enthousiaste medewerkers: flexibel, proactief en ondernemend
•  verzorgen zowel de lunch als de administratie van de locatie
•  werken volgens de HACCP-richtlijnen

Opleidingen
Leo vindt het belangrijk dat alle medewerkers goed zijn opgeleid om hun functie optimaal te kunnen uitvoeren. Daarom besteedt Leo op het werk! veel aandacht aan het trainen en opleiden van zijn teamleden. We hebben onze eigen interne opleidingen ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op gastvrijheid en veilig werken met voedsel. Alle teamleden kunnen deze opleidingen volgen.

Aandacht
Leo op het werk! kent een bijzondere personeelsaanpak. Wij leggen de nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Dit doen wij op verschillende manieren en het werkt: mensen werken graag bij Leo. Bekijk ook het filmpje ‘Aandacht’ waarin Monique van Ee uitlegt hoe dat in z’n werk gaat!

Contact
Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je graag meer informatie? Solliciteer door je motivatiebrief en CV met recente foto te mailen of neem contact met ons op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bellen kan natuurlijk ook: 088-0078900

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube